Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ARABELLA BEACH

   Albena, 9620 Albena, Bulgaria, Albena, Bulgaria Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotel "Arabella Beach" este situat pe plaja.
Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal , snack bar, lobby bar , club internet, minibar, salon de coafura , masaj, seif in fiecare camera, servicii de spalatorie si calcatorie , rent a car, schimb valutar. Internet in holul hotelului.
Servicii cazare: Camerele si apartamentele au aer conditionat si sunt amenajate confortabil. Fiecare camera dispune de telefon, TV si televiziune prin cablu, baie cu dus, balcon.
Facilitati copii: Piscina pentru copii.
Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja. Piscina exterioara, tenis de masa, volei si fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table; plimbare gratuita cu hidrobicicleta - 30 de minute - o data pe sejur. Wireless gratuit in holul hotelului si in lobby bar. Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 7 zile din saptamana; show-uri serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de echipe de animatori profesionisti.
Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, Luna Park, bowling.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.
Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune)
Grad maxim ocupare camere: In camera single – 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla – 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului). In dubla interconnecting: 6 adulti

Website hotel: http://arabelabeach.com/english

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie