Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flamingo Grand


Descriere

Hotelul de cinci stele Flamingo Grand oferă facilitati exceptionale, studiouri si apartamente de lux, toate combinate cu un serviciu impecabil. Acest hotel modern si elegant este ideal pentru cei care doresc un standard ridicat de cazare. In apropierea hotelului se afla numeroase magazine, restaurante, baruri si alte forme de divertisment.Hotelul este nou, a fost deschis in anul 2008.

Managementul a dezvoltat tehnici in operatiunile sale de curs pentru conservarea resurselor de apa, energie şi a altor materiale, punand in aplicare utilizarea energiei solare. Premiat: Cel mai bun hotel de vacanţa din 2008 de catre Asociatia Bulgara a Hotelurilor si Restaurantelor.Localizare: in partea centrala a statiunii, la 150 metri de plaja. Dotari camera: chicineta, aer conditionat, televizor LCD, radio, telefon, seif, baie, uscator de par, minibar (contra cost), facilitati pentru ceai si cafea.

Facilitati hotel:restaurant principal Essentials,resturant Atrium, lobby bar, wine bar, VIP lounge, piano bar, discoteca, bistro "Flamingo", centru Spa, piscina exterioara (1.200 m2), piscina interioara, piscina pentru copii, sala de fitness, squash, coafor, magazine, galerie de arta, acces internet, sala de jocuri, biliard, loc de joaca si club pentru copii, plaja privata, programe de animatie, volei pe plaja, tenis, mini-golf, fotbal, basket, tenis de masa, biliard, Luna-park, room service, spalatorie si curatatorie, sali de conferinta, centru de afaceri, inchiriere masini, casa de schimb valutar, parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.