Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE BAY HOTEL & SUITES


Descriere

Hotel The Bay este un complex elegant compus din camere duble si apartamente, cu un interior minimalist modern si inconjurat de gradini naturale, dispuse in terase. Este un hotel luxos, luminos si confortabil care are vedere la Marea Ionica. Este recomandat atat pentru familii si cupluri cat si pentru persoanele in varsta.
Localizare: Hotel The Bay este situat pe plaja privata cu nisip, la aproximativ 14 km de orasul Zante, 16 km de aeroport si la 10 km de statiunea Argasi.
Facilitati camere: Hotel The Bay dispune de 100 de camere cu vedere spre mare sau spre munte, dotate cu aer conditionat (gratuit), TV, frigider (gratuit), seif (gratuit), telefon, uscator de par. Curatenia in camere se face zilnic, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor se face de 3 ori pe saptamana.
Facilitati hotel: Hotel The Bay dispune de acces Wi-Fi, piscine exterioare, bar la piscina, sezlonguri si umbrele la plaja privata, restaurant principal, restaurant la piscina, centru SPA, sala de gimnastica, 2 terenuri de tenis, baschet, volei pe plaja, polo pe apa, mini-market, amfiteatru in aer liber, sala TV, bar, parcare, room service, serviciu de spalatorie, piscina pentru copii, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, baby sitting (la cerere, contra cost), patut pentru copii.
Plaja: Plaja este privata, cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Website hotel: http://www.thebay.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.