Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSEIDON BEACH HOTEL

   Laganas 290 92, Greece, Laganas, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Poseidon Beach Hotel este alegerea potrivita pentru o vacanta relaxanta la malul marii, hotel recomandat cuplurilor si familiilor cu copii.
Localizare: Hotelul este situat în Laganas, unul dintre cele mai populare si frumoase statiuni turistice din Zakynthos. Plaja se întinde pe 9 km şi este una din cea mai lungă în Grecia şi hotelul se află la numai 50 de metri distanţă. Apele limpezi sunt ideale pentru înot şi sporturi nautice. Centrul localităţii Laganas este la 700 de metri distanţă şi oraşul Zante este la 7 km distanţă, şi ambele sunt deservite de autobuze şi taxiuri.
Facilitati camere: Hotelul a fost recent complet renovat şi constă in 250 camere spaţioase şi cu gust decorate. Fiecare cameră are vedere mare sau vedere la lac, balcon, baie sau duş, telefon şi aer condiţionat.
Facilităţile hotelului: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai piscină cu apă dulce şi o piscină separată pentru copii. Hotelul are mese de biliard, tenis de masă şi un loc de joacă pentru copii. Toate şezlongurile şi umbrelele de la piscină sunt gratuite, iar pentru şezlongurile de pe plajă se percep costuri suplimentare. În sala de mic dejun este servit zilnic un bogat mic dejun tip bufet. Snack barul de la piscină şi restaurantul oferă preparate culinare din bucătăria grecească şi europeană. La barul hotelului se pot comanda băuturi răcoritoare. Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate. Wifi este disponibil cu plata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie