Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAJESTIC HOTEL & SPA

   Laganas Main Road, Laganas 29092, 291 00, Greece, Laganas, Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: Hotelul Majestic este un hotel exclusivist de 4* construit in stilul arhitectural traditional dar cu facilitati moderne si renovat in 2008. Situat chiar pe soseaua principală din Laganas, Majestic Hotel & Spa este la doar 400m de faimoasa plaja de nisip din Golful Laganas, la nivel mondial cunoscut sub numele de origine al broastei testoase Caretta Caretta, o specie pe cale de dispariţie în zilele noastre. Laganas este fara indoiala cea mai mare statiune din Zakynthos şi un adevărat "magnet" pentru tineri şi familii care caută recreere, lângă o plajă de nisip minunată cu marea caldă şi curată.
Hotelul se gaseste la o distanta de 4 km de orasul Zakynthos si aproximativ 3 km de aeroportul local.
Facilitati hotel: Hotelul este situate chiar in inima vietii de noapte din Laganas. In imediata sa apropiere gasindu-se o mare varietate de baruri, cluburi de noapte şi restaurante de toate tipurile, care servesc atat preparate din bucătăria grecească cat şi din cea internaţională.
Facilitati camere:Toate camerele sunt spaţioase, cu un design modern si complet utilate, astfel încât să ofere conditii confortabile pentru două, trei, sau patru persoane în duble, triple, cvadruple, precum şi in camere familiale superioare. Camerele sunt dotate cu:baie sau duş, uscător de păr, aer condiţionat (contra cost), Seif (contra cost), TV-satelit (LCD de tip), telefon direct, Wi-Fi - acces la Internet, frigider,balcon mare cu vedere spre piscina.
Concept All Inclusive: Majestic Hotel & Spa Restaurant, este celebru prin preparatele delicioase specifice bucătărieo grecească, dar şi din cea internaţională, unic în staţiunea Laganas. Oaspeţii se pot bucura de un bufet generos, cu o varietate de aperitive calde şi reci, salate, feluri principale, fructe proaspete, şi deserturi. Barul Majestic ofera oaspetilor o mare varietate de băuturi şi coctailuri şi o selecţie de gustări. Barul de la piscină deserveste vizitatori în timpul lor de relaxare şi de plajă în jurul piscinei hotelului, acesta serveşte băuturi răcoritoares si gustări. Prosoapele pentru piscină sunt disponibile la un cost suplimentar.
Sport si agreement: Spa Majestic este singurul spa din staţiunea Laganas şi unul dintre cele mai bune din Grecia, datorită numeroaselor instalaţiilor pentru diverse tratamente şi servicilor disponibile. Acoperind un spatiu de 500 mp, acesta este locul ideal pentru întinerire şi relaxare absolută pentru minte, trup si suflet. Vizitatorii se pot bucura de tratamente spa individuale: tratamente pentru corp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie