Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LETSOS HOTEL


Descriere

Localizare: Situat la doar 150 m de plaja Alykanas, 100m de la Alykanas Centre, 500m de la Alykes, 15 km de la Zante Town, la 18 km de aeroport, 14 km de principalul port, la 16 km de Sf. Nicolae Port la Kefalonia.
Facilitati camere: Un total de 180 de camere : Double Rooms (~ 30 m), Family 2-Rooms or Maisonettes (~ 50 m), dotate cu aer conditionat (cu plata), TV, telefon, frigider, seif (cu plata), dus, uscator de par, balcon/terasa.
Double Room: pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Family Rooms: salon cu bucatarie, pat dublu sau 2 paturi de o persoana si un dormitor separat cu 2 paturi de o persoana.
Servicii de curatenie zilnice, schimbarea prosoapelor - 2 ori pe saptamana, schimbarea asternuturilor - 1 data pe saptamana.
Facilitati hotel: Micul dejun este disponibil la acest hotel. Acesta este un hotel modern hotel ce dispune de un hol mic. Hotelul dispune de un living spatios cu TV, bar, piscină, bazin pentru copii, snack bar de unde puteti alege o mare varietate de alimente, care este deschis de dimineața devreme până la 12 noaptea, un bar la piscină, unde puteți savura băutura. Avem, de asemenea camera pentru copii, loc de joaca pentru copii, jacuzzi, sală de biliard și jocuri electronice, super market, magazin turist, magazin de bijuterii, ele au, de asemenea, scaune cu rotile pentru persoanele cu handicap și rampe speciale pentru a vă deplasa în jurul hotelului. Ideal pentru călătorii de plăcere și familii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.