Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PALATINO


Descriere

Localizare: Hotel Palatino este situat în orașul Zakynthos, la o distanță scurtă de centrul orașului și oferă oaspeților o atmosferă primitoare, servicii prietenoase, camere confortabile și numeroase facilități. Poziția este într-o zonă liniștită, la doar 100 m de malul mării.
Facilitati hotel: Acesta este un hotel de lux cu decor fermecător, care oferă oaspeţilor săi o atmosferă primitoare, servicii prietenoase, camere confortabile şi numeroase facilităţi. Este alcătuit dintr-un centru de conferinţe, care pot găzdui întâlniri şi evenimente de până la 300 de persoane. Există, de asemenea, un restaurant şi un bar relaxant. Există un total de 68 camere la acest hotel fermecător oraş. Oaspeţii sunt întâmpinaţi într-un hol cu recepţie de 24 de ore. Facilităţile suplimentare includ o garderobă, stand de ziere, salon TV, teren de joacă şi acces la Internet wireless. Room service şi un serviciu de spălătorie, de asemenea, sunt disponibile (atât pentru o taxă).
Facilitati camere: Hotelul are 68 camere decorate cu gust, toate proiectate pentru a asigura un sejur confortabil şi plăcut. Toate camerele au balcon propriu cu vedere spre dealurile din oraş sau la Marea Ionică. Fiecare dintre ele oferă un minibar complet aprovizionat, cu aer condiţionat controlat individual, incalzire centrala, baie proprie cu duş, acces la Internet wireless şi un uscător de păr. Alte facilităţi în cameră includ un telefon cu linie directă, TV prin satelit/cablu şi un seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.