Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA MARIS HOTEL

   Porto Koukla, Grecia


Descriere

Porto Koukla este un minunat complex amplasat între Aghios Sostis şi Lacul Keri pe Golful Laganas, înconjurat de plantaţii de măslini. Aceasta este o statiune foarte mica, constând din două hoteluri şi câteva unităţi self catering cu o plajă foarte îngusta şi cu vederi minunate asupra Marathonissi şi Golfului Laganas.
Acest hotel de familie este cunoscut pentru atmosfera buna datorita îngrijirii personale acordată oaspeţilor, astfel încât acestia au cea mai buna vacanţă posibila.
Localizare: Gloria Maris Hotel este situat în Koukla, amplasat între Agios Sostis şi Lacul Keri privind către Golful Laganas. Această mică staţiune are o locaţie unică, deoarece este construită pe plajă cu vedere spre insula Marathonissi, zonă de cuibărit a ţestoaselor Caretta-Caretta.
Facilităţi hotel: Hotelul oferă turiştilor recepţie, lobby bar, piscină exterioară pentru adulţi şi piscină pentru copii, umbreluţe şi şezlonguri la piscină, bar la piscină, bar pe plajă, restaurant grecesc, salon TV, sală de jocuri, jacuzzi, parcare privată, schimb valutar, rent a car, seif la recepţie.
Facilităţi camere: Oferă un total de 69 camere, dotate cu aer condiţionat, telefon, radio, TV, seif, frigider (contra cost), baie cu duş, balcon.
Sport și agrement: Turiştii se pot bucura pe perioada sejurului lor de o seară grecească, cu mâncare şi muzică tradiţională, petreceri tematice pe plajă, precum şi spectacole de muzică live la barul de lângă piscină.

Website hotel: http://gloriamaris.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.