Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTESSINA HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul Contessina este situat în Tsilivi, într-o locaţie rurală şi aproape de plaja Tsilivi. Punctele de interes din apropiere includ Biserica Sf. Dionisios şi Agios Dhionysios.
Caracteristici Hotel: Hotelul Contessina este format dintr-un complex de 3 clădiri, care înconjoară piscina hotelului. Hotelul Contessina are multe servicii oferite, cum ar fi o recepție 24 de ore, salon TV, bibliotecă, cameră de bagaje, snack bar, bar licențiat, sala de mese, loc de joaca pentru copii, jocuri arcade și zona de internet. Hotel Contessina dispune de un bar la piscină şi un lounge. Facilităţile de agrement includ o piscină în aer liber şi o piscină pentru copii. Parcarea este gratuită. Facilităţile de proprietate suplimentare includ o bibliotecă şi schimb valutar.
Facilitati camere: Se compune din 90 de camere complet echipate, curate și moderne, cu paturi twin sau duble, aer condiționat, frigider, TV, telefon, seif, baie proprie și balcon privat.Serviciul de menaj este disponibil zilnic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.