Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTESSA HOTEL


Descriere

Locatie: Argassi este situat la doar 6 km sud de oraşul Zakynthos-a lungul coastei şi este un oraş vibrant. Situat la 2 minute de mers pe jos de centrul localităţii Argassi pe drumul care trece chiar prin strada principală a oraşului. Există un număr mare de baruri, restaurante, taverne şi magazine în apropiere. Plaja este la o plimbare de 5 minute.Aeroportul este la 8 km, 15 minute. 8 km de cel mai apropiat aeroport (Zakinthos).
Facilitatile hotelului: hotel elegant vă oferă camere confortabile şi moderne, şi este ideal pentru un sejur liniştit şi paşnic. Acest hotel administrat de o familie pe plaja cuprinde un total de 92 de camere, inclusiv 3 camere si 1 apartament. Facilităţi oferite pentru oaspeţii de la această unitate cu aer condiţionat şi includ o zonă de hol cu recepţie non-stop şi check-out la receptia hotelului, un seif, un schimb de valutar şi ridicaţi acces. Există un stand de ziare, un salon de coafură, o sală de jocuri şi un salon cu TV. Copiii pot petrece timpul în zona de joacă şi băuturi răcoritoare sunt disponibile în cafenea, bar şi restaurante. Oaspeţii pot, de asemenea, profita de acces WLAN Internet (contra cost) şi un serviciu de spălătorie (pentru o taxă suplimentară). Există o parcare pentru cei care sosesc cu maşina şi, de asemenea, puteţi închiria biciclete de la faţa locului.
A/C, seif și frigider disponibile la hotel, contracost.
Plaja: publica, cu nisip si intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu o baie privată cu duş şi uscător de păr şi oferă un pat dublu. Acestea sunt dotate cu telefon direct, TV satelit/cablu, acces internet, seif şi un frigider. În plus, un set de călcat, aer condiţionat şi încălzire individual reglementate sunt oferite în toate camerele standard. Toate camerele au un balcon sau o terasă. WIFI (contra-cost ) ,frigider ( 15 euro/ saptamana ) ,Aer conditionat ( 5 euro/ zi ) ,balcon sau terasa, seif ( 15 euro/ saptamana ).
Animale de companie (la cerere şi gratuit).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.