Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOZIKIS PALACE

   Agios Sostis, Grecia


Descriere

Localizare: Hotelul Bozikis Palace este situat intr-o zonă liniștită a satului Agios Sostis, intre Laganas și Keri, la 100 de metri de plaja cu nisip, la 1 kilometru de centrul Agios Sostis si la 2 kilometri de centrul Laganas. Este recomandat pentru cupluri și familii cu copii mici. Zakynthos Town se afla la o distanta de 8 kilometri si aeroportul se afla la 7 kilometri de hotel.
Facilitati camere: Hotelul are 35 camere duble si triple, dotate cu aer conditionat (cu plata), telefon, TV, frigider (gratuit), seif (cu plata) balcon privat cu vedere spre Golful Lananas si Insula Marathonissi (Insula Testoaselor).
Facilitati hotel: Hotelul dispune de zona de servire mic dejun, receptie, curte interioara, bar, snack bar cu TV, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare. Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit. Este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.