Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTIR BEACH HOTEL


Descriere

Astir Beach este construit in stil modern si dispune de toate facilitatile pentru petrecerea unei vacante de neuitat. Camerele decorate cu gust, asteapta turistii sa isi petreaca concediul intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Localizare: Astir Beach Complexul este situat pe plaja de nisip din Laganas, una dintre cele mai mari plaje din Grecia, de 9 kilometri lungime, cu nisip fin curat, cu ape puțin adânci, caldă și senină, la 6 kilometri de aeroport, la 7 kilometri de orasul Zakyntos si la 7 kilometri de port. Hotelul este situat la o distanță foarte mică de la mai multe sate tradiționale (Kalamaki, Pantokratoras, Lithakia, Keri), unde puteți admira cea mai veche arhitectura a insulei si gustul multor produse tradiționale.
Facilitati camere: Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon/terasa, aer conditionat (gratuit in iulie si august, in rest 3 euro/zi), TV, frigider (contra cost, 2 euro/zi se plateste local), seif ( contra cost, 3 euro/zi se plateste local ) telefon, radio si baie cu dus.
Facilitati hotel: Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie 24h, restaurant, piscina, piscina pentru copii, bar,snack bar, aer conditionat, sala de conferinte (300 locuri), seif, Wi Fi (contra-cost 1 euro/ora), parcare, sezlonguri si umbrelute la piscina si pe plaja (contra cost, aprox 3 euro/set 2 sezlonguri + umbreluta la piscina si 6 euro/set pe plaja).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.