Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENITH CONFERENCE SPA HOTEL (fostul Golden Tulip)


Descriere

Hotel Zenith Conference & Spa Mamaia (fostul Hotel Golden Tulip) este situat in nordul statiunii, pe malul marii. Incepand din ianuarie 2016, hotelul face parte din grupul Top International Hotels
Hotel Zenith Spa Mamaia dispune de: 290 de camere dispuse in cele doua corpuri de hotel (Jupiter si Junona), lobby bar si terasa Junona
restaurant Jupiter cu specific international, piscina de vara si centrul de conferinte Zenith.
Corpul Jupiter este localizat perpendicular pe plaja si dispune de 178 camere de diferite tipuri fara vedere la mare, duble standard, duble junior, duble family si duble standard comunicante amplasate pe cele 4 etaje ale sale. Accesul catre camere se face atat pe scari cat si cu cele 2 lifturi.
Corpul Junona este localizat paralel cu plaja, are 4 etaje, 2 lifturi panoramice si dispune de 112 camere de diferite tipuri: duble standard, duble junior standard sau cu vedere la mare, duble cu vedere la mare si apartamente cu vedere la mare.
Toate camerele sunt mochetate
Parcarea autovehicolelor clientilor hotelului este asigurata intr-o zona special amenajata lateral corpului de cladire Jupiter (2), in limita locurilor disponibile, respectiv 85 si 25 lateral aleii de acces la intrarea hotelului. Hotelul dispune de un total de 110 locuri de parcare, la un numar de 293 camere. Parcarea este gratuita in limita celor 110 locuri disponibile, hotelul nu isi asuma obligatia asigurarii parcarii pentru fiecare camera ocupata, in imediata vecinatate fiind asigurate de municipalitate nenumarate locuri de parcare gratuite. Accesul in parcare este gratuit pentru clientii hotelului. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehicolelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Pozitionarea autovehicolului in parcare trebuie facuta la indicatia asistentului, astfel incat sa permita manevre de intrare-iesire din parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.