Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY

Descriere

Situare: Hotelul este situat in partea nordica a statiunii, amplasat direct pe plaja. Este un hotel modern, rafinat, cu camere spatioase,
majoritatea cu vedere la mare. Deschiderea dubla, atat spre mare cat si spre lacul Siutghiol, iti da posibilitatea sa urmaresti spectacolulul magnific al rasaritului soarelui, din valurile involburate ale Marii Negre ce se sfarseste cu apusul lin in apa linistita a lacului Siutghiol.
Info hotel: Hotelul are in dotare: parcare proprie, internet WI-FI in fiecare camera, plaja privata, piscina incalzita adulti/copii.
Camere:
-48 de camere standard, cu 2 paturi separate si vedere laterala la mare, cu o suprafata de aproximativ 25 mp.
-50 de camere speciale, cu pat matrimonial si vedere la mare, cu o suprafata de aproximativ 25 mp.
-17 camere duble family impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si lateral 30 mp.
-8 apartamente Junior sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila, poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii. Suprafata acestora este de 45mp.
-4 apartamente Senior cu vedere frontala la mare. Intrarea se face prin living. Baile acestor apartamente sunt spatioase si prevazute cu cada
jacuzzi si dus. In reving regasim o canapea extensibila, iar suprafata acestui apartament este de 50 mp. Se pot caza maxim 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.
Servicii cu plata: mini-bar, servicii de spalatorie.

Website hotel: https://www.savoyhotel.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.