Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BAVARIA BLU

   Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta

Descriere

Localizare: Pozitionat la intrarea in statiune, langa Radio Constanta, hotelul este situat la doar 10 m de plaja, aproape de Aqua Magic si de satul de vacanta.
Facilitati hotel: Hotelul detine piscina exterioara, parcare si sala de conferinte cu o capacitate de 70 de locuri.
Facilitati camere: Dispune de 124 camere de 4* dintre care: 54 garsoniere, 32 camere duble si 37 camere single, precum si 16 camere de 5*: 12 camere duble deluxe si 4 apartamente deluxe (inaungurate in anul 2014).
Incepand cu sezonul estival 2014 s-a implementat un nou concept de camere. Construit anul trecut, etajul 5 dispune de 16 camere de lux dintre care 4 apartamente ( au voie maxim 2 adulti) si 12 duble superioare care va vor purta in diferite tari.Conceptul atent gandit pentru dumneavoastra va va oferi combinatia perfecta intre relaxare si atmosfera, fiecare camera fiind personalizata prin mobilierul grandios si specific fiecarei tari, dar si prin intermediul gamei variate de culori.
Ap. China-cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp+balcon 24mp;
Ap. Franta- are o suprafata de 67 mp+2 bai(14 mp/5mp)+2 balcoane de 24mp;
Ap. SUA-are o suprafata de 63 mp+balcon 19 mp;
Ap.Kenya-are o suprafata de 40 mp+balcon 17 mp.
Camerele duble superioare au o suprafata de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Acestea va vor purta de-a lungul urmatoarelor tari: Australia, Iran, Indonezia, Grecia, Turcia, Thailanda, Romania, Italia, Anglia, India, Egipt si nu in ultimul rand Captain's Room. Camerele dispun de TV Led iar baile sunt dotate cu hidromasaj, radio, Jacuzzi cu TV si au o suprafata cuprinsa intre 8 mp si 17 mp. Pentru ca accesul in camere sa se faca mai rapid, aveti la dispozitie un nou lift ce va deservi doar etajele 4 si 5.
Restaurant: Hotelul are doua restaurante, unul de 2 stele si celalalt de 4 stele, cu specific romanesc si international, iar numarul de locuri este de 300 (2*) si 120 (4*). Masa poate fi servita si la terasa de pe plaja.
Servicii gratuite: Parcare, acces piscina, informatii turistice, trezirea turistilor la cerere, transportul bagajelor, internet.
Servicii cu plata: Telefon, fax, spalatorie, room service.
Animale de companie: Accesul nu este permis.

Website hotel: http://www.bavariablu.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie