Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare LARNACA CIPRU

Prezentare LARNACA CIPRU

Larnaca este un oras important si unul din cele sase mari orase din Cipru, cu o istorie de 4000 de ani. In antichitate, orasul si intreaga tara a fost mentionata ca Kition, sau (in latina) Citium....

Citeste mai mult

Prezentare LARNACA CIPRU


Larnaca este un oras important si unul din cele sase mari orase din Cipru, cu o istorie de 4000 de ani. In antichitate, orasul si intreaga tara a fost mentionata ca Kition, sau (in latina) Citium.
Orasul Larnaca este situat pe coasta de sud a Ciprului. Are o populatie de aproximativ 75.000 de locuitori (2001) si este al treilea oras din Cipru ca si populatie.
Larnaca are un aeroport international "Larnaca International Airport" destul de mare, are un port frumos pentru iahturi si este o statiune turistica importanta. Larnaca International Airport este situat in partea de sud a orasului.
"Phinikoudes" este atractia turistica principala din Larnaca. Aceasta este o strada plina de cafenele, baruri, cluburi si restaurante situate pe plaja, care devine deosebit de aglomerata in timpul verii.
Adesea, mancarea in Larnaca poate fi destul de scumpa. Cu toate acestea, daca sunteti turist chibzuit, exista si posibilitati sa dati putin bani pe mancare. Posibil cea mai ieftina mancare este hotdog-ul pe Phinikoudes Avenue. Hotdogul costa doar 1 euro si este destul de bun. Daca preferati sa stai jos la masa, incercati McDonalds Phinikoudes sau KFC, care sunt, asemenea, locuri cu mancare ieftina si buna.

Plajele din Larnaca sunt pline de restaurante cu fructe de mare.

Cea mai buna perioada de a vizita orasul Larnaca in functie de vreme si de buget este primavara. Lunile mai, iunie si iulie sunt perfecte pentru o vizita in Larnaca, la fel si septembrie so octombrie. Iarna nu este o perioada buna pentru vizitarea orasului.

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Nu a fost găsit nici un rezultat!
Va rugăm să schimbați dată de plecare și să încercați din nou!
Pentru asistență, ne puteți contacta la: 0346.566.500 sau pe e-mail: office@andradatours.ro