Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMETA


Descriere

Situare : Este amplasat chiar pe malul marii (la aproximativ 20 metri de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona.
Info hotel : Camerele sunt impartite astfel: camere duble 2*+ au in dotare baie proprie, televizor, balcon si frigobar; camere duble 3* au in dotare aer conditionat (inclus in pret), restul dotarilor fiind ca ale camerelor duble 2*+; camere triple 2*+ au in dotare un pat matrimonial, un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon si frigobar; camere triple 3* acestea sunt gen garsoniera si au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana, cabina-dus, balcon, televizor, frigider si aer conditionat. Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble.
Servicii gratuite: Pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera speciala pentru bagaje, loc de joaca pentru copii, internet wireless, primirea si expedierea corespondentei, trezirea turistilor.
Servicii cu plata : Parcare in limita locurilor disponibile ( 5 lei/autoturism/zi ).
Serviciile de masa: sub forma de bonuri valorice la cel putin 3 restaurante din vecinatatea hotelului, care vor fi afisate in receptia hotelului; masa nu este obligatorie.
Accesul cu animale: Nu se admit animale de companie in hotel.

Website hotel: http://www.hotel-cometa.ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.