Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERA ONIX

   Cap Aurora, Romania


Descriere

Mera Onix este situat in partea de sud a statiunii Jupiter, la 30 de metri de plaja.Compus din fostele hoteluri Onix si Safir, ofera servicii de all inclusive.Hotelul asiura peste 700 de locuri in cele 350 de spatii de cazare.
Intr-un stil modern si elegant, camerele sunt decorate in culori calde ce intregesc armonia si ofera intreg confortul si prospetimea necesare unei vacante cu adevarat relaxante.
Piscina exterioara are o suprafata de 600 mp si un design modern. Copiii se pot distra intr-o piscina special conceputa pentru ei, cu o adancime maxima de 50 cm. Aici se desfasoara pe parcusul zilei diverse programe: aqua gym, concursuri, spectacole si alte surprize.
Restaurantul Mera Onix ofera o gama variata de preparate, atat din bucataria traditional romaneasca cat si din cea internationala, in regim All Inclusive. Mera Onix pune la dispozitie un spatiu destinat exclusive copiilor, un loc de joaca in interior. Printre activitatile ce se desfasoara pe parcursul intregii zile amintim: concursurile si competitile, pictura, parada costumelor si momente unice oferite de personajele Disney.
Mera Onix pune la dispozitia oaspetilor, in mod gratuit, locuri de parcare, in limita disponibilitati
Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de nenumarate momente artistice, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Website hotel: http://meraresort.ro/ro-ro

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.