Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUNTAS FAMILY SUITES


Descriere

Localizare:
Hotelul Tuntas Family Suites (ex.Tuntas Apart Hotel)) este situat pe un deal la numai 250 m de mare și oferă o vedere superbă asupra plajei de nisip "Ladies Beach". Acesta este situat intr-o zona linistita, dar nu este departe de o serie de baruri locale, restaurante și magazine. Este la 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului Kusadasi și Aeroportul Adnan Menderes este de aproximativ 90 km.
Facilitati hotel:
Recepție 24 ore, facilitati de schimb valutar, acces lift, magazin, grădină, acoperire telefon mobil, Room service, Serviciu de spălătorie cu taxa, spălătorie cu taxa, serviciul medical cu taxa, biciclete de închiriat serviciu, parcare, garaj, terasă la soare, închiriere auto cu taxa, serviciu de transfer cu taxa, parcare securizată, serviciu bellboy, wi-fi, café, bar, restaurant, snack bar lângă piscină, piscină cu apă dulce în aer liber, o zonă de înot pentru copii , șezlonguri, umbrele de soare, zona de joacă pentru copii, program de divertisment pentru adulți, program de divertisment pentru copii, salon TV, mic dejun, Mic dejun bufet, prânz à la carte, cină à la carte, tenis de masă, ciclism / mountain bike cu taxa, volei pe plajă, biliard / snooker cu taxa, Darts.
Facilitati camere:
Renovate în 2012, camerele au doua incaperi, un spatiu de zi (living), cu chicineta echipata si un dormitor.
Tipuri de camera:
Suites:
- camera cu capacitate maxima de 4 persoane, tip de pat: twin + canapea extensibila pentru 2 persoane, balcon, linie telefonică directă, TV satelit / cablu, minibar, balcon, seif, aer condiționat reglabil individual, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.