Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TONOZ BEACH HOTEL

Descriere

Aceast hotel este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Tonoz Beach oferă camere cu acces gratuit la WiFi şi se află la doar 50 de metri de renumita plajă Belcekiz din stațiunea Oludeniz. Printre facilităţile disponibile se numără o piscină în aer liber, cu terasă la soare.
Camerele au vedere minunată la zona piscinei, la grădini sau la stradă. Toate au TV prin satelit, uscător de păr, aer condiționat, cutie de valori, minibar, facilităţi de ceai/cafea, fierbător de apă și baie privată. În minibar există o sticlă de apă gratuită.
In fiecare dimineaţă este servit un mic dejun tip bufet. Seara, oaspeţii pot savura preparate turceşti locale în curtea încântătoare a Hotelului Tonoz Beach, înconjurată de flori exotice şi palmieri.
La centrul de wellness de la Tonoz Beach, cu saună și baie turcească, oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant, disponibil la un cost suplimentar. Seara, hotelul oferă un program de divertisment, cu muzică live și spectacole. La un cost suplimentar, proprietatea organizează excursii în Valea Fluturilor, la Fethiye Adalar și la Pamukkale. Oaspeţii pot participa şi la excursii în Dalyan, unde pot beneficia de băi de nămol la un cost suplimentar. Safariurile cu jeepuri în Saklikent și sesiunile de paragliding sunt organizate contra cost. Hotelul oferă un serviciu de închiriere de autoturisme.
În jurul Hotelului Tonoz Beach există magazine, restaurante şi baruri. Aeroportul Dalaman se află la 62 km de hotel, iar oraşul Fethiye este situat la doar 12 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.