Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE GRAND BLUE SKY INTERNATIONAL

Descriere

Localizare:
Hotel Grand Blue Sky Kusadasi este situat la 75 km de aeroportul orasului Izmir, la 3 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii, la 18 km de orasul antic Efes.
Hotelul a fost construit în anul 1997, are suprafata de 40000 mp, ultima renovare a fost facuta în anul 2011 si este format din 3 cladiri de 6 etaje (80% din camere au vedere la mare):
-313 standard room si 6 suite.
Facilitati hotel:
Restaurant principal si restaurante à la carte cu specific italian, pescaresc si turcesc, snack bar, baruri la piscina, in lobby si pe plaja, disco bar, parcare. Serviciile medicale, spalatoria, masajul, baia turceasca, coaforul, telefonul, internet café, 2 mini cluburi, piscina pentru copii, piscine exterioare, piscina pentru copii, plaja este privata, ingusta, cu nisip, disco, centru de fitness, sauna, Jacuzzi, 2 terenuri de tenis cu nocturna, tenis de masa, biliard, aimatie pe tot parcursul zilei, sporturi nautice, lectii de tenis, sporturi nautice.
Facilitati camere:
Camerele sunt cu vedere catre mare, catre gradina sau catre piscina.
Standard room: Aer conditionat individual, baie cu cada, mini bar (gratuit doar apa de 3 ori pe saptamana), uscator de par, TV prin satelit, telefon, room service (contra cost), balcon. Toate camerele au vedere la mare.
Grand suite room: 100 m2,doua dormitoare,vedere la mare sau la piscina, terasa, minibar, parchet, bucatarie deschisa, masa,TV satelit,birou,uscator de par,halat de baie,cada cu hidromasaj si dus, telefon, seif, Wi-Fi gratuit.

Website hotel: http://www.grandbluesky.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.