Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIGHT FAMILY CLUB (EX. PALMIN SUNSET PLAZA)

Descriere

Localizare: Hotel Sealight Family Club (ex. Palmin Sunset Plaza) este situat pe o suprafata de 20.000 m într-o pădure de pini langa mare. Există acces direct la o plajă de nisip prin intermediul unui traseu abrupt sau bine cunoscutele Ladies Beach și Green Beach sunt la distanță de mers pe jos mai puțin de 1 km distanță.
Centrul stațiunii este la doar 3.5 km distanță unde se poate ajunge prin intermediul serviciului de Dolmus local care oprește chiar în fața hotelului sau cu taxiul.
Nu este potrivit pentru clientii cu dificultăți de mers pe jos pentru ca fiecare camera are acces prin cateva trepte și există o înclinație abruptă catre plajă și accesul la restaurantul interior este prin scări.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de o piscina de dimensiune mare, înconjurată cu o grădină mare, baie turcească, saună, centru de fitness, salon de frumusete si ingrijire a pielii, masaj, tenis de masa, biliard, minigolf, internet, sala de jocuri, loc de joaca pentru copii.
Facilitati camere: Camerele sunt luminoase, spațioase, mobilate cu gust, cu aer condiționat controlat individual, televizor, telefon direct, baie cu cabină de duș și balcon mobilat. Toate camerele au un mini-frigider și facilități pentru prepararea ceaiului/ a cafelei.
Apartamente sunt compuse din două camere, cu o ușă de interconectare și poate acomoda pana la șase persoane. Una dintre camere are 2 paturi de o persoană și cealaltă cameră are un pat dublu. Canapele extensibile suplimentare sunt oferite în fiecare cameră pentru a găzdui persoane suplimentar. Fiecare apartament are doua bai si doua balcoane și aer condiționat și televizoare în fiecare dintre dormitoare. Fiecare apartament are facilități de ceai / cafea și un mini-frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.