Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM GOCEK


Descriere

Localizare: Hotel Rixos Premium Gocek Suites & Villas este situată pe litoralul frumos al golfului Gocek şi pune la dispoziţie o plajă privată. Portul de agrement din Gocek se află la 100 m de complex. Aeroportul Dalaman este situat la 20 km.
Facilitati hotel: Complexul este înconjurat de pini şi oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness, un teren de tenis și facilități de wellness şi spa.
Restaurantul Turquoise oferă mese tip bufet pe tot parcursul zilei, cu accent pe bucătăria internaţională. Restaurantul People’s servește un meniu de braserie a la carte pe tot parcursul zilei, iar restaurantul Azur oferă mâncăruri din bucătăria mediteraneană într-o locaţie retrasă. Restaurantele Daidala, Layali și Aja servesc fructe de mare din Marea Egee şi mâncăruri din bucătăria libaneză, iar Raw Bar este specializat în preparate cum ar fi sushi, sashimi şi ceviche. Barurile oferă băuturi și aperitive.
Centrul Anjana Spa pune la dispoziţie camere de tratamente de wellness în natură, hamam turcesc, saună, baie de aburi şi un centru de fitness Technogym.
Facilitati camere: Camerele complexului Rixos Premium Gocek Suites & Villas sunt decorate modern. Fiecare cameră oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. De asemenea, unele dintre camere oferă balcon sau terasă cu vedere la grădină.
Tipuri de camere: Hotelul dispune de 20 de cladiri cu 2 nivele si 14 Villas (situate la 4 km de hotel):
- 154 deluxe room cu o camera (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, cu vedere la gradina, max. 2 pers., 40 m2);
- 44 family suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, cu vedere la gradina, max. 3 pers., 70 m2);
Villa:
- 11 Executive Villa cu 3 camere (living, 2 dormitoare cu usa (un dormitor pentru bona), max. 3 pers., 180 m2, servicii VIP).,
- 4 Superior Villa cu 4 camere (living, 4 dormitoare cu usa (un dormitor pentru bona), sauna-baie cu abur, piscina descoperita.
Facilitati copii: Hotelul ofera piscina, loc de joaca pentru copii.
Facilitati plaja: Proprie, de nisip. Bar pe plaja: contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.