Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RISA HOTEL

Descriere

Localizare: Hotel Risa este situat la mai puțin de 100 de metri de malul mării, în cartierul Bitez din Bodrum. Aflat la doar 8 km de centrul orașului Bodrum, Hotelul Risa este situat la 180 km de orașul antic grecesc Efes. Aeroportul Milas-Bodrum este la 43 km.
Facilitati camere: Hotelul a fost renovat integral in 2013. Camerele de la Hotelul Risa oferă balcon și Wi-Fi gratuit. Toate camerele au baie privată, aer condiţionat, TV și minibar.
Facilitati hotel: Acesta are piscină în aer liber, baie turcească. La restaurantul tip bufet al hotelului puteți savura preparate locale și internaționale. Barul oferă băuturi reconfortante. Zona piscinei este ideală pentru plajă şi relaxare. Hotelul Risa oferă și sală de fitness.
De asemenea, sunt disponibile servicii de masaj. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. Este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.