Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA RESORT AKBUK

Descriere

Localizare:
Hotel Ramada Resort Akbuk este localizat in zona Akbuk la 10 min de plaja si la 20 km de statiunea Didim.
Sapli Island este la 3 km de proprietate și Altinkum Beach este la 20 km distanță. Aeroportul Bodrum Milas se află la 45 km.Transportul public este disponibil la o distanță scurtă de la hotel, iar centrul orașului este la puțin peste 1 km distanță.
Facilitati hotel:
Barul de pe plajă și barul de la piscină oferă produse de patiserie turcești cu diferite umpluturi , înghețată , clătite si alte bunatati, plaja privata, piscina in aer liber, restaurant, receptie, casa de schimb, sala de fitness, locuri de joaca pentru copiii, club de noapte, internet gratuit, sala de gimnastica, centru Spa cu tratamente sauna, baie de aburi. Parcare gratuită este disponibilă la fata locului.
Oaspeții pot savura o gamă largă de preparate din bucătăria turcească și internațională, oferind mai multe opțiuni de luat masa ale hotelului all-inclusive , inclusiv restaurantul principal tip bufet , a la carte restaurant turcesc și unul a la carte restaurant seafood.
Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, balcon, Wi-Fi gratuit , un seif, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mini-frigider și o mașină de cafea. Camere adaptate pentru persoane cu handicap.
Tipuri de camera:
-Standard Rooms - 348 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati si 12 connection room, max. 2 pers., 23 m2)
-Triple Standard Rooms;
-Interconnected Rooms;
-Family Rooms - 4 family suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 50 m2) ;
-Duplex Family Rooms - 4 family suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 50 m2);
- Rooms for Disabled.
Servicii de agrement:
Oaspeții se pot relaxa cu o baie turcească, saună, facilități de spa și servicii de masaj. Au posibilitatea de a închiria biciclete de la hotel pentru a explora zona locală.
Puncte de atractie includ spectaculosul Apollo Templul de la Didim, orașul antic Milet și Lacul Bafa.
Facilitati copii: 2 piscine , tobogan , loc de joaca , mini-club (4-12 ani).
Facilitati plaja: Publica, nisip. Transport pana la plaja: la fiecare 20 minute - gratuit. Bar pe plaja: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.