Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MY DREAM HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul My Dream este situat pe coasta Marmaris, la numai 50 de metri de plajă. Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la doar 100 de metri de hotel. Sunt disponibile microbuze între Icmeler şi Marmaris. Aeroportul Dalaman este la 95 km.
Facilitati camere: Camerele luminoase de la Hotelul My Dream sunt dotate cu aer condiţionat şi acces Wi-Fi gratuit. Toate camerele au balcon privat. În plus, unele camere oferă şi vedere la mare.
Facilitati hotel: Renovat în 2009, hotelul de plajă cu aer condiționat, are un total de 95 camere și facilități includ o recepție deschisă 24 de ore și servicii de check-out, facilitati de schimb valutar, un lounge cu TV, bar, room service și un serviciu de spălătorie (se aplică taxe). Acesta oferă o piscină în aer liber, piscină pentru copii şi un centru de spa cu saună şi baie turcească. Restaurantul oferă meniuri à la carte şi opțiuni tip bufet. Barul serveşte gustări şi băuturi la piscină.
În timpul zilei, oaspeții se pot antrena în centrul de fitness sau pot juca biliard. De asemenea, pentru relaxare există o cadă cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.