Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIS BEACH HOTEL

Descriere


Această proprietate este situata pe o plaja privata din Marmaris. Hotelul Maris Beach oferă camere cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon. Facilităţile includ o piscină în aer liber cu o terasă.
Camerele dotate cu aer condiţionat ale hotelului Maris Beach sunt amenajate în culori calde, cu mobilier din lemn şi ferestre din podea până în tavan. Toate camerele au minibar, TV prin satelit şi baie privată.
Restaurantul hotelului Maris Beach serveşte preparate mediteraneene şi specialităţi cu specific internaţional. Barul oferă băuturi revigorante şi gustări.
Recepţia poate ajuta cu organizarea de excursii la principalele puncte de atracţie din Marmaris. Hotelul Maris Beach oferă servicii de închiriere auto şi biciclete.
Hotelul Maris Beach este la 2 km de centrul oraşului Marmaris şi la 2,5 km de castelul şi portul de agrement din Marmaris. În apropiere sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.