Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIGHTHOUSE BEACH HOTEL

Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe plaja Camel, in Ortakent Yaksi la 8 km de Bodrum si la 45 km de Aeroport Bodrum.
Facilitati camere: Construit în anul 2005, acest hotel cuprinde 160 de camere răspândite pe 3 etaje într-o clădire principală şi anexa adiacente bloc. Există un total de 96 de camere duble, 8 apartamente şi apartamente 56, care va fi finalizat în 2006. Oaspeţii au posibilitatea de a face uz de grădina plăcută de 5.000 m².
Hotelul are o cladire cu 3 nivele Main Building si 14 cladiri Annex cu 3 nivele.
Main Building: 97 standard room (max. 3 pers., 30 m2) si 9 family room cu o camera ( o camera spatioasa, king size bed, mobilier cu tapiserie moale, max. 4 pers., 40 m2).
Annex: 62 annex junior suite cu 2 camere (dormitor, living cu usa, max. 2+2 pers., 45 m2) si 12 connection room cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, max. 3+3 pers., 60 m2).
Toate camerele au: cada, dus, satellite tv, telefon direct, aer conditionat, uscator de par, minibar, seif.
Facilitati hotel: Hotelul ofera urmaoarele facilitati: 1 restaurant interior si 2 restaurante exterioare, 2 pool bars, beach bar, lobby bar, 3 piscine exterioare si 1 piscina acoperita, spa, masaj, balenohidroterapie, jacuzzi, sauna si baie turceasca, sporturi de apa, fitness center, ping pong, billiard, volei de plaja.
Facilitati in cadrul hotelului includ un foaier cu recepţie de 24 ore, un seif, o facilitate de schimb valutar, o garderobă, un lift şi o cafenea.
Facilităţile suplimentare includ o frizerie, un bar, un pub, un club de noapte, o sală de jocuri, o cameră cu TV şi aer condiţionat şi un restaurant à la carte cu o zonă de nefumători distincte şi scaunele pentru sugari.
În plus, hotelul are o sală de conferinţe şi un terminal de Internet publice. Oaspeţii au posibilitatea de a de închiriere de biciclete şi să facă uz de facilitatea de depozitare de biciclete (se aplică taxe suplimentare) precum şi terenul de joacă. Servicii de cameră şi spălătorie, precum şi asistenţă medicală completă serviciile oferite de acest hotel.
Animale de companie: nu sunt permise.

Website hotel: http://lighthouse-hotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.