Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LATANYA PARK RESORT


Descriere

Situat în frumosul golf natural Yaliciftlik din Peninsula Bodrum, acest complex de 4 stele oferă piscine şi grădini mari, cu vedere la Marea Egee. Plaja privată are o terasă deasupra apei şi o grădină tropicală.
Restaurantul este specializat în bucătăria italiană şi asiatică, dar şi în specialităţi turceşti. Acesta serveşte paste de casă şi meniuri speciale cu peşte alături de o serie de vinuri de import. Cele 4 baruri de la Latanya Park Resort Hotel oferă muzică live de pian, băuturi la piscină şi vedere panoramică.
La piscina mare în aer liber se organizează cursuri de aerobic, iar la teatru se organizează divertisment live de seară. Oaspeţii mai tineri se pot bucura de activităţile de la Club TAMBA sau se pot juca în piscina pentru copii.
Toate camerele de la Latanya Park au TV cu ecran plat şi balcon mobilat. Acestea sunt decorate elegant, cu mobilier din lemn de culoare închisă şi culori în nuanţe de nisip.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.