Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LABRANDA EPHESUS PRINCESS

Descriere

Localizare:Hotelul Labranda Ephesus Princess Kusadasi este situat la 75 km de aeroportul orasului Izmir, 8 km de centrul orasului Kusadasi si la 20 km de cetatea antica Efes, pe malul marii.
Construit în 1992, are suprafata totala de 160 000 mp, iar ultima renovare a fost facuta in 2013.
Acest complex este o alegere excelentă si un standard ridicat de cazare și de serviciii.Hotelul are propriile grădini atractive, pe un deal cu vedere la mare.
Facilitati camere:Hotelul este alcatuit dintr-un corp de 8 etaje, Main Building (toate camerele cu vedere partiala la mare), si 21 cottage-uri de 2 si 3 etaje bungalow (70% din camere cu vedere la mare).
Main Building dispune de:
-92 standard room (max. 3 pers., 26 mp),
-52 junior suite room (o camera mare, mobila tapitata, max. 3+1 pers., 32 mp).
Bungalow dispune de:
-82 club room (max. 3 pers., 28-30 mp),
-86 family room - cu 2 camere (2 dormitoare fara usa, max. 4 pers., 30 mp),
-40 family room - cu 3 camere (hol, 2 dormitoare cu usa, max. 4+2 sau 6 pers.,45 mp).
În apropiere de hotel sunt aquapark-urile Aquafantasy si Adaland.
Facilitati hotel:Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele servicii si facilitati: restaurant a la carte, snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar, restaurant cu specific international si turcesc si meditenaneean, coafor, centru medical, babysitting, seif, internet, serviciu de secretariat pt oameni de afaceri, magazin, curatatorie, spalatorie, parcare, piscina cu sectiune pentru copii, babysitting, mini club, o piscina acoperita si una descoperita cu sectiune pentru copii, plaja este privata, mini club.
Sport si relaxare: baie turceasca, sauna, sala de fitness, masaj, jacuzzi, tenis de masa, billiard, surfing, canoe, hidrobicicleta, jet ski, scoala de scufundari.

Website hotel: http://www.ephesusprincess.com.tr/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.