Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA BLANCHE RESORT & SPA

Descriere

Localizare: Hotelul La Blanche se afla pe plaja, la 1 km de Trugutreis, 18 km de Bodrum si 50 km de aeroportul din Bodrum si este construit pe o suprafata de 22.000 mp.
Facilitati camere: Hotelul are un total de 362 camere din care 131 camere standard, 143 camere de familie, 80 camere deluxe, 4 camere pentru persoane cu dizabiliatati, 2 senior suite si 2 king suite.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, seif electronic, TV, minibar, baie cu cada, telefon in baie, uscator de par, zona de relaxare si balcon.
Facilitati hotel: Fara plata: sauna, baie turceasca, camera cu aburi, miniclub (4 - 12 ani) cu piscina privata, loc de joaca, mini disco si spectacole pentru copii, discoteca.
Cu plata: masaj, peeling, aroma therapy, centru de infrumusetare, SPA, tratamente cu ciocolata calda, cura cu sare de mare, baby sitter, spalatorie, magazine.
Sporturi: Fara plata: tenis, sah, tenis de masa, volei pe plaja, fitness, sporturile de apa nemotorizate, mini fotbal.
Cu plata: scufundari, sporturile de apa motorizate, lectiile de tenis.
Activitati: Fara plata: animatie, concursuri, spectacole, seri tematice.
Cu plata: biliard, internet cafe, camera cu jocuri electronice.
Plaja este privata de nisip. Prosoapele, sezlongurile, saltelele si umbrelele de soare sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.