Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IZER HOTEL & BEACH CLUB

Descriere

Situat la 30 km de aeroportul Milas Bodrum, la 7 km de centrul orasului Bodrum, in statiunea Torba, pe malul marii. Construit in anul 1996, pe o suprafata de 20.000 m2, ultima renovare - 2010. Este alcatuit dintr-o cladire principala de 2 nivele si 13 bungalow-uri a cate 2 nivele (sectiune club).
CAMERE:
Hotelul dispune de 71 standard room in cladirea principala (max. 2+2 pers., 26m2), 70 standard room in sectiunea club (max. 3 pers., 21m2), 50 family room in sectiunea club (max. 4 pers., 33m2)
Facilitati camere: A/C, TV satelit, mini bar - (la sosire - bauturi racoritoare si apa. In urmatoarele zile se completeaza doar cu apa), baie cu dus, uscator de par, telefon, safe - contra cost, pardoseala - gresie, balcon/terasa.
FACILIATI:
1 restaurant principal, 3 baruri, 3 piscine exterioare din care una cu tobogan, tobogane cu apa, medic la solicitare, animatie, spalatorie, curatatorie, calcatorie, internet wi-fi in lobby - gratuit.
ACTIVITATI:
Gratuit: baie turcesca, sauna, sala de fitness, volei de plaja, darts, tenis de masa, teren de tenis; Contra cost: masaj, sporturi nautice motorizate, instalatia nocturna a terenului de tenis.
PLAJA:
Plaja privata - pietris, platforma. La piscina si la plaja: sezlonguri, umbrele, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - depozit.
PENTRU COPII:
piscina exterioara, tobogan, loc de joaca, mini club (04-12 ani), babysitter (contra cost)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.