Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ISIL CLUB BODRUM

Descriere

Localizare: Hotelul Isil Club se afla la 8 km de Bodrum, la 25 km de aeroport, pe plaja.
Facilitati camere: Hotelul are o capacitate de 280 camere: camere standard, camere standard bungalow, camere pentru persoane cu dizabilitati, camere familiale, apartamente.
Camerele standard au 27mp in cladirea principala si au capacitate maxim 3 pers. Dispun de aer conditionat individual, TV LCD, telefon direct in baie, minibar(plin la sosire), cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, uscator de par, seif digital, baie cu dus, internet wireless (doar pentru camerele si zonele din cladirea principala), canapea, balcon sau terasa, ziar international zilnic in toate camerle, vedere la mare sau la gradina, pat pentru copil (la cerere).
Camerele standard din bungalow au 24 mp, capacitate max. 1-3 pers. Dispun de aer conditionat individual, TVLCD , telefon, minibar (plin la sosire), cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, seif digital, uscator de par, seif, baie cu dus, internet wireless (cu plata), balcon sau terasa, vedere la mare sau la gradina, pat pentru copil (la cerere).
Camerele familiale au 60mp, capacitate max. 2-4 pers. cu vedere la mare Sunt compuse din 2 dormitoare cu baie privata. Dispun de aer conditionat individual, TV LCD, telefon direct in baie, minibar(plin la sosire), cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, uscator de par, seif digital, baie cu dus, internet wireless (cu plata), canapea, balcon sau terasa, ziar international zilnic in toate camerle, vedere la mare sau la gradina, pat pentru copil (la cerere).
Apartamentele au 60mp si capacitate maxim 4 pers., cu 2 dormitoare, cu bai private si au vedere la mare. Dispun de aer conditionat individual, TV LCD, telefon direct in baie, minibar(plin la sosire), cafetiera/set de ceai, halat de baie si papuci, uscator de par, seif digital, baie cu dus, internet wireless (cu plata), canapea, balcon sau terasa, ziar international zilnic in toate camerele, vedere la mare sau la gradina, pat pentru copil (la cerere).
Facilitati hotel: Sala de conferinta, magazine, rent-a-car, spalatorie, coafor, mini market, Centru Spa&wellness, animatii, baby sitting, restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 2 restaurante a la carte(pescaresc, italian), 5 baruri, piscina exterioara, medic la solicitare, curatatorie chimica, sala de conferinte.
Sporturi si activitati: Aerorobic, tenis, volei, baschet, masa de tenis, darts, biliard, paintball (cu plata), jetski (cu plata), waterski (cu plata), snorkeling, club pentru copii, mini fotbal centru spa: masaj, sauna, centru fitness, hidromasaj, terapii, peeling, animatii.
Relaxare(gratuit): baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, baschet, mini-fotbal, 3 terenuri de tenis cu suprafata de tartar (ziua), inchirierea echipamentelor de tenis, darts , biliard, tir cu arcul, tir cu arma, tenis de masa, cursuri de dans
windsurfing (cu licenta), sporturi acvatice fara motor, terenuri pe plaja, program de animatie , muzica live, discoteca , internet cafe, internet wireless (in lobby la bar).
Contra cost: masaj, centru SPA, paint ball, cursuri de tenis, nocturna terenului de tenis, cursuri de diving, sporturi acvatice cu motor.

Website hotel: http://www.isilclub.com/en-EN.html#/homepage

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.