Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IDEAL PICCOLO


Descriere

Localizare: Hotelul este localizat la 110 km de aeroportul Dalaman, la 2.5 km de centru, la 100 m restaurante si magazine si la 250 m de plaja.
Cazare: Hotelul dispune de 66 de camere. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Camere standard cu vedere la gradina sau imprejurimi au o dimensiune de 20 mp si dispun de aer conditionat, TV LCD prin satelit, aer conditionat, telefon direct (contra cost), minibar la venire umplut cu bauturi racoritoare, baie cu gresie, dus, WC, uscator de par, balcon, capacitatea maxima este de 3 adulti sau 2 adulti si un copil, in camare se face curatenie zilnica, prosoapele se schimba la doua zile sau la cerere.
Servicii: Restaurant principal Ideal Piccolo – bufet deschis, Bar la piscina.
Facilitati: Receptie 24h, spalatorie si curatatorie (contra cost), patut pentru copil la cerere, fax si xerox contra cost, seif digital, check-out tarziu contra cost si la cerere in functie de disponibilitate, medic la cerere si contra cost, asistenta disponibila in hotel pentru cazuri de urgenta, farmacie contra cost, WI-FI, conexiune internet, magazine, centru Fitness localizat in Buddha Spa, Buddha Spa tratamente, masaj
(contra cost), baie turceasca, sauna cu rezervare, muzica live, sala de conferinta.
Contra cost: Serviciul de spalatorie si curatatorie, fax si xerox, check-out tarziu, farmacie, medic, diverse tratamente si masaj la Budha Spa, magazine.
Gratuit: Receptie, patut pentru copil, seif, WI FI, centru Fitness.
Plaja si piscine: Hotelul se afla la o distanta de 250 m de plaja cu nisip si pietris, Plaja comuna cu Hotel Ideal Prime Beach. Dispune de o piscina exterioara (deschisa intre 08.00 si 19.00), o piscina cu tobogan si piscina pentru copii. La piscina sunt sezlonguri si umbrele.
Sporturi si activitati: Hotelul dispune de o piscina exterioara, o piscina cu tobogan si piscina pentru copii. La piscina sunt sezlonguri si umbrele.

Website hotel: http://www.iphotels.com.tr/en/ideal-piccolo

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.