Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TELMESSOS

Descriere

Localizare: Hotel Telmessos este înconjurat de pădure de pin și situat la doar 200 m de la viața de noapte agitată, magazine pline de culoare, barurile și restaurantele din satul Hisaronu. Serviciul de autobuz Dolmus ruleaza in Fethiye ( 8km) și Oludeniz ( 3km) la fiecare 5 minute. Hisaronu este la aproximativ 59 km de Aeroportul Dalaman.
Hotelul oferă un serviciu de transfer cu autobuzul la o plajă privată.
Facilitati hotel: Hotelul este situat în jurul unei terase mari cu piscina si o piscină pentru copii și un bar la piscină atractiv .
Facilitățile de agrement includ un loc de joacă pentru copii, salon TV prin satelit, biliard și tenis de masă, darts, baschet și polo pe apă. Hotelul organizează, de asemenea, nopți turcești și nopți de grătar .
Restaurantul oferă preparate din bucătăria turcească și are spatiu de luat masa în interior și în aer liber, iar gustări sunt disponibile pe tot parcursul zilei .
Facilitati camere: Există 85 camere de oaspeți la Hotelul Telmessos, inclusiv camere duble / twin, camere triple și apartamente. Toate camerele sunt luminoase și confortabile și oferă paturi duble / twin , un pat franțuzesc, o baie proprie, telefon, seif și Wi-Fi gratuit.
Activităţi: Masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, Karaoke, Darts, cadă cu hidromasaj, bibliotecă, grătar, piscină în aer liber.
Servicii: Room service, Transfer aeroport, Spălătorie, Curăţătorie chimică, bărbier/salon de frumuseţe, mic dejun în cameră, serviciu de călcat îmbrăcăminte, Suită nupţială, schimb valutar, Fax/Copiator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.