Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA

Descriere

Localizare: Hotel Hilton Bodrum Turkbuku Resort & Spa (ex Bodrum Princess) este situat la 45 km de aeroportul si la 22 km de centrul orasului Bodrum, la 4 km de localitatea Golturkbuku, pe malul marii. Construit în anul 2004, suprafata totala de 400000 mp. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire centrala de 8 etaje si câteva cladiri alaturate de 2 si 3 etaje. Hotel si 11 VIP-vile cu 3 etaje, situate pe o peninsula.

Facilitati camere: Hotelul este compus din (34% din camere cu vedere partiala, 52% cu vedere directa la mare): 432 camere standard (deluxe, deluxe sea view, max. 2+2 pers., 39 mp), din care 55 camere conectate (2 standard) si 46 apartamente (2 camere) junior suite (living cu canapea, dormitor cu usa, pat french, max. 3+1 pers., 45 mp).

În cladirea cu 8 etaje: 4 camere pentru pers. invalide, 6 apartamente (2 camere) suite (living cu canapea, dormitor cu usa, pat french, max. 3 pers., 60-80 mp) si 2 king suite (un dormitor twin, un dormitor french, o baie, living cu bucatarie americana, jacuzzi, max. 4 pers., 150 mp).

VIP-vila (vedere directa spre mare): 11 vile (bucatarie, 2 living-uri si 4 dormitoare cu baie/dus si wc , un dormitor principal cu pat king-size, jacuzzi si sauna, 450 mp, piscina proprie, terasa si gradina, max. 10 pers.).

Camerele hotelului Hilton Bodrum Turkbuku sunt dotate cu aer condiţionat şi au vedere completă sau parţială la Marea Egee. Toate camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat şi mobilier modern în culori naturale.

Facilitati hotel: Hotelul oferă piscine în interior și în aer liber, precum și acces gratuit la internet Wi-Fi.Centrul spa are la bază un concept global care include o gamă largă de tratamente şi servicii. Oferă o cadă cu hidromasaj, o saună, un solar şi tratamente de masaj, restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 6 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc, kebab, italian, mexican, mediteranean – se achita o taxa de rezervare), 10 baruri, 4 piscine exterioare, 2 piscine interioare (una cu apa de mare, doar pentru persoane mai mari de 16 ani, contra cost), 6 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, spalatorie, curatatorie chimica, lant de magazine, 4 sali de conferinte (700-1100 pers.), internet WiFi in lobby, gratuit (prima ora).

Relaxare: Gratuit: baie turceasca (intre anumite ore), sauna (intre anumite ore), sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei, minifotbal, baschet, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura (ziua), tenis de masa, darts, animatie, muzica live (in zile prestabilite)

Contra cost: masaj, baie cu aburi, jacuzzi, biliard, lectii de tenis, sporturi nautice, windsurfing (cu licenta), lectii diving.

Facilitati pentru copii: bufet (iulie, august), 2 piscine, 5 tobogane acvatice, loc de joaca, discoteca, mini-club (4-12 ani), bona (contra cost)

Plaja: Proprie, de dimensiuni reduse, nisip-pietris. Ponton. Beach Club pe platforma (1.07 – 31.08): umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit; mancarea si bauturile – gratuit.

La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit, saltele – nu se ofera. Prosoape de plaja - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.