Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND YAZICI CLUB MARMARIS PALACE

Descriere

Hotel Grand Yazici Marmaris Palace este situat la 90 km de aeroportul Dalaman, la 6 km de orasul Marmaris si la 2 km de localitatea Icmeler, pe malul marii.
Hotelul a fost renovat in anul 2014 si este compus din doua cladiri: una principala cu 187 camere standard, 24 mp si 29 de camere de familie cu o capacitate de 45 mp. Hotelul are si vile formate din 272 camere standard de 26 mp si 34 camere de familie ce au 50 mp.
Facilitati camere: Camerele din clădirea principală (cele mai multe cu vedere la mare) au paturi twin şi unele dintre ele au pat dublu,baie (cu cadă), WC, seif, balcon, încălzire centrală, telefon, TV satelit, minibar.
Camerele de familie - (unele cu vedere la mare, iar unele cu vedere la pădure), au living cu o canapea şi un dormitor. Facilităţile sunt aceleaşi ca şi camerele din clădirea principală.
Camerele bungalow - au câte un pat dublu si unul single, balcon, terasa, iar cele mai multe dintre camere au vedere la mare. Restul facilităţilor sunt aceleaşi cu cele din camerele din clădirea principală.
Facilitati hotel: restaurant principal plus 3 restaurante a la carte (turcesc, italian si pescaresc - cu rezervare, contra cost), 6 baruri, 4 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 2 sali de conferinte, WiFi (gratuit).
Relaxare: (Gratuit) sauna, baie turceasca, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, mini-fotbal, baschet, bocce, mini-golf (cu garantie), 2 terenuri de tenis cu suprafata de beton (ziua), inchirierea echipamentului de tenis (cu garantie), tenis de masa (cu garantie), darts, biliard (cu garantie), discoteca , muzica live, program de animatie, internet WiFi (in lobby si pe spatiul hotelului).
Contra cost: masaj, bicicleta, lectii de diving, internet cafe, sporturi nautice.
Plaja: Plaja proprie, platforma cu nisip. 2 pontoane. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja – garantie. Ponton: Palace Beach Club - totul este contra cost.
Facilitati pentru copii: bufet, 2 piscine, loc de joaca, tobogan acvatic, mini-club (4-12 ani), bona (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.