Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND YAZICI BODRUM HOTEL

Descriere

Localizare: Grand Yazici Boutique este un complex hotelier situat într-o locație fabuloasă pe un deal, în centrul orașului Bodrum. Acesta oferă o evadare liniștită, cu priveliști de neegalat spre Bodrum Harbour, Castelul Sf. Petru și Insula Kos.
Facilitati camere: Construit in anul 2010, suprafata totala - 32000 m2.
Hotelul este compus dintr-o cladire 7 nivele: 36 deluxe room (vedere la piscina sau gradina, max. 2 pers., 35m2); 28 luxury room sea view cu 1 camera (vedere la mare, max. 2 pers., 40 m2); 28 palm suite cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 3 pers., 80 m2); 3 panorama suite cu 3 camere (living, 2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 160 m2).
Camerele sunt concepute în așa fel încât oaspeții pot sta și se bucura de vederi impresionante. Camerele de lux au balcoane expansive, cu vederi spre apele albastre ale Mării Egee, precum și Castelul Sf. Petru și Insula Kos. Camerele sunt dotate cu un televizor LCD, telefon, seif pentru laptop și, AC, king size sau paturi twin, și o baie cu o cadă sau duș.
Facilitati hotel: Acest fermecător hotel de oraș cu spa cuprinde un total de 96 de camere, inclusiv 31 apartamente si 1 vila, toate stabilite în grădini luxuriante. Facilitati oferite pentru oaspetii de la această unitate cu aer condiționat, include o zona de lobby, cu o recepție de 24 de ore și serviciu de check-out, un seif, o facilitate de schimb valutar, un vestiar, acces lift, un stand de ziare și un salon de coafură.
Există un lounge cu TV, un bar și un restaurant, iar oaspeții au facilități de conferință, inclusiv un număr de săli de întâlnire la dispoziția lor. Serviciile oferite includ o băutură la sosire, un ziar zilnic și acces gratuit la spa. Oaspeții pot profita de asemenea de acces la Internet WLAN și există servicii de cameră și spălătorie (pentru o taxă suplimentară) disponibile. Parcarea este la îndemână pentru cei care sosesc cu mașina și este posibil să se închirieze biciclete la fața locului (contra cost).
Grand Yazici oferă o piscină infinită, cu umbrele de soare și foișoare şi un centru spa cu servicii complete, inclusiv masaje otomane. Pe lângă piscina infinită, hotelul Grand Yazici Bodrum oferă 3 hamame, o saună şi 4 piscine. Oaspeții se pot relaxa cu o sesiune de yoga sau se pot antrena în grădina botanică specială.
Relaxare: Gratuit: 3 bai turcesti, 3 saune, 2 bai cu abur, jacuzzi, sala fitness, teren de tenis cu suprafata de beton, inchirierea echipamentului de tenis, WiFi (pe tot spatiul hotelului). Contra cost: masaj. Facilitati pentru copii: piscina, bona, contra cost. Plaja: Proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja, contra cost. Sezlonguri, saltele, umbrele – gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit. Animale de companie: sunt permise.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.