Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL FAROS


Descriere

Grand Hotel Faros Marmaris este un membru al Faros Group, care este un grup tanar, încă dinamic de unități, inclusiv Faros Hotel Istanbul, Faros Aparts, Faros Beach Pub și Cavaliere Restaurant.
Localizare: Hotelul este situat în Armutalan, la doar 2 km de centrul orașului, 1,5 km de plajă și 98 km de transport airport. Hotelul dispune de un transfer cu autobuzul la centrul orașului și plajă privată.
Cazare: Grand Hotel Faros Marmaris are 97 de camere (93 de standarde, 3 SuiteJunior și 1 apartament), 199 paturi. Toate camerele au telefon direct, mini-bar uscator de par si pe deplin cu aer condiționat.
Facilitati interior: sauna si centru de fitness este gratuit pentru toți oaspeții noștri. Dacă aveți nevoie de relaxare, vă recomandăm un masaj (cu plata), sau hamam turcesc, care este o metodă tradițională de relaxare (scrub-Kese cu taxa). Fiți alintat la Coiffeur Faros pentru femei și bărbați. Pentru a verifica e-mail-uri și sa fiti conectat cu prietenii, utilizați internetul de mare viteză si wireless.
Amenajări exterioare: Oaspeții hotelului se bucură de piscină și plajă privată și se pot alătura, de asemenea, la jocuri de Biliard, Jocuri de apa, sala de sport, tenis de masă sau dart. Pentru cinci nopți într-o săptămână, vom organiza spectacole speciale, cum ar fi noapte turceasca (cu dansatoarea din buric, dans folcloric), Snake Afișare, Fakir Afișare, redarea, live muzică și multe altele.
Produse alimentare si bauturi: Hotelul are 2 restaurante, în aer liber (cap.200 pax) și în interior (cap.100 persoane). Lobby bar este un loc confortabil pentru a avea o băutură și de servire de la 10.00 la 24:00. Barul de la piscină servește 10.00-01.30 și Snack Bar este deschis 12.00 - 17.00, care servește gustări delicioase pentru toată lumea. Mic dejun și cină servește ca un bufet deschis, puteți găsi întotdeauna selecție de mâncăruri delicioase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.