Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EPIC HOTEL


Descriere

Hotelul Epic este situat într-o zonă rezidenţială din Marmaris, aproape de centrul oraşului. Acesta oferă acces uşor la magazine, restaurante şi baruri. Hotelul are o piscină cu tobogan cu apă şi cadă cu hidromasaj.
Camerele Hotelului Epic sunt dotate cu aer condiţionat şi decorate în nuanţe naturale, cu mobilier cu influenţe retro şi se deschid spre un balcon privat. De asemenea, acestea oferă canale TV prin satelit, podea din lemn şi baie privată.
Restaurantul a fost renovat recent şi serveşte mâncăruri regionale, din provincia Muğla. Acesta are o terasă pitorească în aer liber. Clubul de noapte al hotelului oferă facilităţi de karaoke şi băuturi spirtoase locale.
Printre alte dotări ale Hotelului Epic se numără un loc de joacă pentru copii şi un salon de înfrumuseţare cu frizer. Plaja populară Marmaris şi castelul emblematic din Marmaris se află la aproximativ 1,5 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.