Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIDIM BEACH RESORT

Descriere

Localizare:
Didim Beach Resort Spa si Didim Beach Elegance Hotel fac parte din acelasi resort bucurandu-se de aceleasi facilitati fiind 2 cladiri situate una in spatele celelilalte situate pe una dintre cele mai frumoase staţiuni din regiunea Mării Egee din Turcia numit ALTINKUM, care are o apă turcoaz clara şi plaja cu nisip.
Hotelul este pe plajă în Altınkum. Altınkum este 750km distanţă de oraş central, 90km distanta de Aeroportul Bodrum şi 145km distanta de Aeroportul İzmir.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant, cafenea, barul delfinilor, snack bar, discoteca, piscina, copii piscină, o piscină cu tobogane, club de plajă şi un club de spa & wellness (baie turcească, saună, masaj şi Jacuzzi).
Facilitati camere:
Există un total de 385 camere, cu vedere la mare si la parc.
Unele camere includ un pat matrimonial, iar altele au paturi twin. În unele dintre camere au un pat matrimonial plus un pat separat standard. Toate camerele pot avea paturi suplimentare atunci când este necesar.
Toate camerele au baie (cu duş sau cadă) WC, uscător de păr, sistem de aer conditionat split, minibar, seif, TV prin satelit, telefon, o canapea berjer, şi un balcon sau terasă.
Facilitati plaja:
Hotelul are o plajă unde şezlongurile, prosoape de plajă sunt gratuite pentru oaspeţii lor. Pe plaja din Didim Beach Elegance Hotel este, de asemenea, o şcoală de scufundări şi sporturi nautice, care includ activităţi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.