Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DERICI HOTEL


Descriere

Localizare:
Hotelul Derici este situat in centrul orasului, la 100 m de plaja, 80 km de aeroportul Izmir si 145 km de aeroportul Bodrum avand toate facilitatile moderne de care aveti nevoie pentru un sejur perfect.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati ca sala de conferinte, restaurant, cafenea, terasa, room service, piscina situata la etajul 7, centru de infrumusetare, internet wireless, sala de fitness, sauna, baie turceasca, masaj, spalatorie, room service, salon TV, patuturi pentru copii.
Facilitati camere:
Detine un numar de 87 camere, din care 84 camere standard si 3 suite.
Camerele au telefon direct, baie cu dus, uscator de par, balcon, TV-satelit, canale de muzica, AC centralizat, room service, conexiune la internet, minibar, seif. Camerele pot avea land view sau sea view.
Sport si relaxare:
Turistii cazati la hotelul Derici beneficiaza de sala de gimnastica, centru fitness, baie turceasca, sauna, masaj, masa tenis.
Tip masa:
Micul dejun se serveste in restaurantul interior, iar cina se serveste pe acoperisul hotelului, oferind o priveliste ce taie rasuflarea asupra marii, orasului si a castelului, in special la apusul soarelui.Se poate servi demipensiune.
Plaja:
Este publica, cu nisip si se afla la 400 m distanta de hotel, piscina exterioara pe acoperis si una interioara incalzita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.