Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

D-RESORT GRAND AZUR

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 100 km de aeroportul Dalaman, la 2 km de centrul orasului Marmaris, pe malul marii.
Hotelul a fost renovat in anul 2013.
Facilitati camere: Hotelul are o cladire principala cu 5 nivele: 284 camere standard (3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 29 mp); 28 suite room cu doua camere (living, dormitor cu usa, 42 mp). Camerele au mobilier modern şi sunt decorate în culori neutre. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit, facilităţi de ceai/cafea şi minibar.
Facilitati hotel: Complexul pune la dispoziţie o zonă de plajă privată, o piscină mare în aer liber cu terasă şi șezlonguri, precum și camere cu aer condiționat. Restaurantul oferă preparate internaţionale şi mâncăruri tradiţionale turceşti, pregătite din ingrediente proaspete. Micul dejun tip bufet, cu fructe şi cafea fierbinte, este servit în fiecare dimineaţă.
Oaspeţii se pot relaxa cu un masaj sau pot vizita centrul de fitness dotat cu greutăţi şi echipamente pentru exerciţii cardiovasculare. Complexul pune la dispoziţie un teren de tenis şi o piscină interioară. Complexul oferă recepţie nonstop şi parcare privată gratuită.
Relaxare: Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, 3 terenuri de tenis (2 cu suprafata dura, unul cu gazon artificial (ziua)), tenis de masa, darts, muzica live (in zile prestabilite), internet WiFi (in lobby)
Contra cost: masaj, biliard, inchirierea echipamentului de tenis, lectii de tenis, sporturi nautice, lectii de diving
Plaja: Proprie, nisip/pietris. Ponton. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.
Facilitati pentru copii: bufet, piscina, loc de joaca
Animale de companie: nu sunt permise.

Website hotel: http://www.dresortgrandazur.com.tr/en/home.aspx

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.