Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB VIVA HOTEL


Descriere

Localizare: Hotel Viva Club este situat la 1 km de plaja, la 1.5 km de centrul orasului Marmaris. Cladirea are 5 etaje cu 83 de camere standard si 21 camere de familie.
Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu paturi duble sau paturi twin, dus/cada, antena TV satelit, telefon direct, balcon, seif, aer conditionat, minibar.
Camere duble: Camerele sunt duble cu paturi, baie si WC, balcon, TV prin satelit, mini bar, telefon, seif şi aer condiţionat (taxe locale).
Camere de familie: Camerele de familie au un dormitor cu un pat dublu sau twin, duş şi WC , living cu canapele extensibile, telefon, balcon, seif (taxe locale), aer condiţionat.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, sala pentru mic dejun, bar/snack bar la piscină, teren de tenis, centru fitness, sauna, masaj, coafor, TV satelit, casa de schimb valutar, internet cafe, play station, televizor in camere, camere dotate pentru persoanele cu dizabilitati, piscina pentru copiii, loc de joaca si club pentru copii, tobogan, zona de joaca pentru copii, gradini, piscina, sezlonguri si umbrele.
Relaxare(gratuit): sauna, tenis de masa, program de animatie.
Contra cost: baie turceasca, masaj, sala de fitness, bilard, internet cafe, sporturi acvatice(pe plaja).
Toate bauturile importate si anume cafea turcească, cappucino, espresso , suc de portocale, inghetata sunt contra cost.
Plaja: municipala, platforma, nisip. Beach Bar: contra cost. Transport la plaja: o data pe zi, gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: nu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.