Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARM BEACH HOTEL

Descriere

Localizare: Hotel Charm Beach Hotel este situat in peninsula Bodrum, la 6 km sud de Turgutreis, chiar pe plaja din Bodrum. Hotelul este situat aproape de centrul orasului si de port.
Facilitati hotel: Hotelul ofera program de animație, oportunitățile excelente de navigare, parcare, scaun cu rotile pentru persoanele cu dezabilitati, facilitati de schimb valutar, gradina, spalatorie, terasa, sala de gimnastica, inchirieri de masini, WI-FI, restaurant, snack bar la piscina, piscina in aer liber, program divertisment pentru copii, salon, teatru, club de noapte, tratamente SPA, centru Spa.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 106 camere duble si camere de familie.Hotelul dispune de camere cu baie pentru persoanele cu dezabilitati, camere pentru nefumatori, pat, baie, dus, uscator de par, balcon, seif, aer conditionat, telefon, minibar, ceai, cafea.
În grădina complexului este un loc bun pentru a vă relaxa cu o carte pentru cei mai puțin energici sau este centrul de spa al hotelului, unde oaspeții se pot bucura de o saună și masaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.