Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CACTUS MIRAGE FAMILY CLUB

Descriere

Situat pe malul Mării Egee, cu ape limpezi şi calme, acest hotel are o zonă de plajă privată, cu debarcader, şi o piscină în aer liber. Oaspeţii au la dispoziţie baie turcească, saună şi facilităţi de sporturi nautice.
Fiecare cameră de la Cactus Mirage Family Club include aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon cu vedere la grădină. De asemenea, camerele includ zonă de relaxare, minifrigider şi o baie privată cu uscător de păr.
Restaurantul hotelului serveşte un meniu à la carte şi tip bufet, inclusiv o selecţie vegetariană. Micul dejun este servit în stil bufet şi toate mesele pot fi savurate în interior sau în aer liber. Băuturile pot fi comandate de la unul dintre cele 3 baruri.
Oaspeţii pot juca tenis de masă, se pot antrena în centrul de fitness şi se pot relaxa în sala de masaj. Hotelul oferă un loc de joacă pentru copii, cutie de valori şi acces la internet Wi-Fi.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.