Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CACTUS FLEUR BEACH CLUB

Descriere

Localizare: Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 57 km de Cactus Fleur Beach. Pot fi organizate transferuri, la cerere şi contra cost. Centrul oraşului Bodrum se află la 20 km.
Acest hotel este situat de-a lungul malului Mării Egee şi are o zonă privată de plajă, cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite. Aici veţi avea la dispoziţie o piscină în aer liber, baie turcească, o saună şi facilităţi pentru sporturi acvatice.
Facilitati camere: Camerele confortabile de la Cactus Fleur Beach sunt dotate cu aer condiţionat, TV şi o zonă de relaxare. Acestea au un seif şi o baie privată cu un duş.
Facilitati hotel: Restaurantul hotelului serveşte micul dejun, prânzul şi cina în stil bufet, oferind o gamă largă de preparate. De asemenea, pe plajă veţi găsi un restaurant à la carte. Barul de la piscină este ideal pentru băuturi răcoritoare.
Oaspeţii se pot menţine în formă la centrul de fitness şi se pot relaxa în sala de masaj. Hotelul oferă un teren de tenis, piscină pentru copii şi un loc de joacă. Grădina plină de verdeaţă este decorată cu multe flori şi copaci.
Animale de companie: nu sunt permise.

Website hotel: http://fleurbeach.cactushotels.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.