Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT HOTEL

Descriere

Localizare:
Hotelul Buyuk Anadolu Didim Resort este situat la 82 km de de Milas, la 115 km de Izmir, la 70 km de centrul Kusadasi, la 6 km de centrul orasului Didim, în statiunea Aydin, pe malul marii.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: 24 de ore receptie, sala de conferinta, restaurant principal, bar, amfiteatrul, piscină, piscină interioară încălzită, aquapark, prosop de plajă, aquapark, baie turcească , jacuzzi , sală de gimnastică, coafor , medic, piata , foto ,seif , telefon, servicii de cameră , sporturi de apă , servicii spălătorie, sucuri proaspete, ziare, gradina, terasa, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap, lift, camera de bagaje, magazine, aer conditionat, zona de plaja privata, fumatul este interzis peste tot.
Dispunând de o plajă privată de pe coasta mediteraneană în Didim, complexul oferă camere cu TV LCD și un balcon privat. Facilitățile includ o piscină în aer liber cu tobogane de apă.
Restaurantele complexului oferă preparate din bucătăria tradițională turcească și internațională. Barul de la piscină servește o selecție de băuturi și gustări ușoare.
Facilitati camere:
Camerele dispun de: baie proprie, aer conditionat, minibar, TV satelit, balcon, mobiler din lemn, pardoseli cu mocheta.
Tipuri de camere:
Hotelul dispune de 255 de camere de tip Standard Room, astfel: 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, 26 de camere fara balcon, max. 3 pers., 26 mp, 15 camere de tip Promo Room fara balcon, max. 2 pers., 25 mp.,12 camere de tip family room cu doua camere living, dormitor cu usa, max. 4+1 pers., 55 mp.
Facilitati pentru copiii:
Pentru copii există un loc de joacă, club pentru copii, piscina pentru copii.
Activități de agrement:
Hotelul dispune de saună, sală de fitness, pescuit, cameră de jocuri, spa, centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, karaoke, darts, cadă cu hidromasaj, bibliotecă, baie turcească / baie de aburi, piscină interioară scufundări, piscină în aer liber, în aer liber piscină (deschisă în sezon), piscină interioară (deschisă în sezon).
Relaxare: Spa Büyük Anadolu Didim Resort Hotel oferă o varietate de tratamente de sănătate și frumusețe. Acesta oferă, de asemenea, o saună, o baie de aburi și o piscină interioară.Oaspeții se pot antrena la sala de sport biliard sau juca în sala de jocuri.
Servicii: Room service, săli de întâlnire, de conferințe, spălătorie, salon de frumusețe, facilități VIP în cameră, mic dejun în cameră, serviciu de călcătorie, suită nupțială, schimb valutar, magazin de suveniruri / cadouri, birou de turism, fax / copiator, personal de divertisment, club de noapte / DJ.
Facilitati plaja: Plaja proprie, nisip. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri : gratuit. Prosoape de plaja : gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.