Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BODRUM PARK RESORT

Descriere

Localizare: Hotelul Bodrum Park Resort este situat la 40 de km de aeroport si la 20 de km de centrul orasului Bodrum, la 2 km de localitatea Yalychiftlik, pe malul marii; a fost construit in anul 1998, are suprafata totala de 120.000 mp, ultima renovare a fost facuta in anul 2011.
Facilitati hotel: Hotelul Bodrum Park Resort 5* dispune de restaurant principal, meniu dietetic, 3 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, tobogan, cabinet medical, coafor, centru SPA, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, sala de conferinte (100 persoane.)
Gratuit: Baie turceasca, sauna, sala de fitness, mini-baschet, mini-fotbal, 3 terenuri de tenis cu suprafata de beton(ziua), tenis de masa (garantie), program de animatie, discoteca.
Contra cost: masaj, inchirierea echipamentului de tenis, windsurfing (cu licenta), sporturi nautice, lectii de diving, internet WiFi (in lobby).
Facilitati camere: Hotelul Bodrum Park Resort 5* este compus dintr-o cladire Main Building cu 3 nivele: 102 camere standard room (max 3 pers, 18 mp) si 25 de cladiri Club cu 2 nivele: 58 club room (max. 2+1 pers., 12-20 mp).
Toate camerele dispun de baie cu cada sau dus, foehn, aer conditionat centralizat (Main Building), aer conditionat individual (Club), televizor, telefon, minibar (apa la sosire-gratuit), seif (contra cost), pardoseala/mocheta (Main Building), gresie (Club). Curatenie in camera se face zilnic, schimbarea lenjeriei de 2 ori/saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.