Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA

Descriere

Localizare: Hotel Bodrum Holiday Resort situat la 40 km de aeroport si la 4 km de centrul Bodrum-ului, in statiunea Içmeler, pe malul marii.
Hotelul este construit in anul 2002, cu o suprafata totala de 124.000 m2, ultima renovare - 2009.
Facilitati camere: Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala (Hotel) cu 6 nivele, o cladire (Anexa) cu un nivel si 9 cabane (Club) cu 3 nivele (80 % din camere au vedere la mare):
Hotelul dispune de 151 camere standard (35 mp), 85 camere family cu 2 camere (dormitor cu usa, living cu canapea, 46 mp) si 35 camere grand family cu 3 camere (2 dormitoare cu usa, living, 80 mp).
Cladirea anexa este formata din 13 camere standard (25 mp) si 9 camere anexe de familie (living, dormitor cu usa, 35 mp).
Cladirea Club este alcatuita din 45 camere standard (25 mp), 64 camere de familie cu 2 camere (living, dormitor cu usa, 40.5 mp) si 39 camere grand family cu 2 camere (living, dormitor cu usa, 56.5 mp).
Facilități hotel: Hotelul dispune de centru spa, hamam (baie turceasca), hamam VIP , saună, saună VIP, fitnes, centrul de frumusete, doctor, shopping center, sporturi nautice, canoe, windsurfing, centru de scufundări, sezlong, parasolar, saltea pentru sezlonguri, prosoape, animatie de zi, animatie de noapte, mini club (04-12), baby-sitter, biliard, darts, mini golf, tir cu arcul, tenis de masă, curte de tenis, teren de tenis iluminat, racheta de tenis, mini fotbal, mini fotbal de iluminat, baschet, volei pe plajă, sală de jocuri, sală de jocuri (carti de joc, table), Aqua Park , restaurant a la carte, muzică live, spălătorie, curățătorie chimică, rent a car, telefon, seif (in camera), TV, internet cafe, narghilea, wireless(lobby).
Relaxare(gratuit): baie turceasca, sauna, sala de fitness, volei pe plaja (garantie), baschet (garantie), mini-fotbal (garantie), 2 terenuri de tenis cu suprafata dura (ziua), tenis de masa (garantie), darts (garantie), biliard (garantie), sporturi acvatice fara motor, widsurfing (cu licenta), program de animatie, discoteca, internet wireless (in lobby).
Contra cost: masaj, internet-cafe, sporturi acvatice cu motor, cursuri de diving.

Website hotel: http://www.bodrumholidayresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.